Trailer voor Disney Plus sci-fi film Crater

De eerste officiële trailer van de originele Disney Plus film Crater is verschenen en geeft een voorproefje van een groep vrienden die op avontuur gaan over de maan.

Crater vertelt het verhaal van een jongen die op een maankolonie leeft en met vrienden over het oppervlak reist om een ​​mysterieuze krater te verkennen. Het is geregisseerd door Kyle Patrick Alvarez (Homecoming) op basis van een script geschreven door John Griffin. De film heeft rollen voor Isaiah Russell-Bailey, Mckenna Grace, Billy Barratt, Orson Hong, Thomas Boyce en Scott Mescudi, ook wel bekend als Kid Cudi.

Bekijk hieronder de Crater trailer.

Crater op Disney Plus

De film volgt het verhaal van Caleb Channing (Russell-Bailey), die opgroeide in een mijnkolonie op de maan en op het punt staat permanent te verhuizen naar een idyllische verre planeet na de dood van zijn vader (Mescudi). Maar voordat hij vertrekt, om de laatste wens van zijn vader te vervullen, kapen hij en zijn drie beste vrienden Dylan (Barratt), Borney (Hong) en Marcus (Boyce), en Addison (Grace), een rover voor een laatste avontuur op een reis om een ​​mysterieuze krater te verkennen.

Crater wordt geproduceerd door Shawn Levy, Dan Levine en Dan Cohen via hun banner 21 Laps Entertainment. Uitvoerende producenten zijn Emily Morris, John G. Scotti, Rpin Suwannath, Gordon Gray, Paris Latsis en Terry Douglas.

Het lang in ontwikkeling zijnde project werd oorspronkelijk opgezet bij 20th Century Fox in 2017, met Levy eerder in gesprek om te regisseren. Vanwege de overname van Fox staat de film nu echter onder toezicht van het live-actieteam van Disney en wordt hij ontwikkeld voor Disney+.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...