Stan Lee Disney Plus documentaire aangekondigd voor 2023

Marvel Studios heeft officieel de trailer onthuld voor de aanstaande Stan Lee documentaire van Disney Plus, die naar verwachting ergens in 2023 zal debuteren. Deze aankondiging valt samen met de verjaardag van de overleden Marvel-legende, die 100 jaar oud zou zijn geworden. Verdere details over het project worden nog geheim gehouden. De teaser bevatte alleen een verzameling clips van Lee’s memorabele filmcameo’s voor zijn dood in 2018.

Stan Lee Disney Plus documentaire

Eerder dit jaar werd onthuld dat Marvel Studios de licentierechten had verkregen om Lee’s naam, beeltenis, stem en handtekening te gebruiken in toekomstige Marvel Cinematic Universe-projecten via een 20-jarige deal met Stan Lee Universe.

Afgezien van mogelijke optredens in films en tv-projecten, stelt de deal Marvel ook in staat om de overleden striptekenaar te laten zien in themaparken, ervaringen en merchandising van Disney. De studio heeft ook toegang tot afbeeldingen, bestaande video’s en audio-opnamen met Lee.

Lee is vooral bekend als de mede-bedenker van de meeste hoofdpersonages bij het ontstaan ​​van het Marvel-universum. Dit omvat de Fantastic Four, Spider-Man, Iron Man, Thor, Doctor Strange en meer. De afgelopen drie decennia verscheen hij in 37 films, met als laatste Avengers: Endgame uit 2019.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...