Komt er een Alice in Borderland seizoen 3?

Wanneer verschijnt Alice in Borderland seizoen 3 op Netflix? Het tweede seizoen van de Japanse serie is nu te zien, maar er is meer materiaal voor een vervolg? Alice in Borderland seizoen 3 is op dot moment nog niet bevestigd door Netflix, maar er is goede reden om aan te nemen dat de seriezal terugkeren voor een derde seizoen.

Hoewel er geruchten zijn dat seizoen drie in de maak is, is er nog geen officiële bekendmaking voor nog een seizoen. Terwijl seizoen 2 eindigde met het einde van de originele manga, met Arisu die de Hartenkoningin versloeg en de onthulling van wat er feitelijk gebeurde met de spelers die vastzaten in de Borderlands, was er teaser voor de toekomst: een Joker-kaart.

In de manga verschijnt de Joker kort voordat Arisu wakker wordt in het ziekenhuis, maar deze scène is nog niet in de serie verschenen. Sommige fans geloven dat de schrijvers van de reeks de Joker hebben achtergehouden om hen de slechterik van seizoen 3 te maken, waardoor ze verder gaan dan het bronmateriaal.

In een interview met GamerBraves gaf acteur Kento Yamazaki geen details over de verwachtingen voor seizoen 3, maar hij zei dat de inzet in het tweede seizoen “echt een kwestie van leven en dood was voor de spelers.”

“It might be a little frightful for some viewers, but the stakes do have to be high in these games. That makes them much more interesting, so I think you can enjoy it from that vantage point as well. As an entertainment piece, you can enjoy it in that way, but you can also imagine ‘What would I do if I was in the Borderlands myself?’ It really churns the imagination, I think. Through my experience in this show, I feel and learned that the heart is very important. How you perceive and capture life, it’s all about the heart.”

Fans moesten iets meer dan twee jaar wachten voordat seizoen twee op het eerste volgde, waarbij beide seizoenen een releasedatum in december kregen. Dat zou kunnen betekenen dat een potentieel nieuw seizoen met kerst 2024 verschijnt. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Alice in Borderland seizoen 3

Alice in Borderland volgt de lusteloze en door videogame geobsedeerde middelbare scholier Ryohei Arisu (Kento Yamazaki) en zijn vrienden die plotseling in een verlaten Tokio belanden. Terwijl ze ronddwalen, komen ze een mysterieuze vrouw tegen, Usagi (Tao Tsuchiya), die in haar eentje door het lege landschap navigeert. Usagi informeert het trio dat ze in een parallelle wereld zijn beland, en de enige manier om de parallelle wereld te overleven is door te strijden in dodelijke games en te winnen. De inzet is hoog, want de enige manier om terug te komen is door er levend uit te komen.

Er wordt wereldwijd met spanning uitgekeken naar dit razend populaire overlevingsdrama met Kento Yamazaki en Tao Tsuchiya en onder regie van Shinsuke Satō. Nu is het langverwachte vervolg van de serie, die in minstens 70 landen wereldwijd de Top 10 bereikte, eindelijk te zien! Arisu (Kento Yamazaki) en Usagi (Tao Tsuchiya) proberen de mysteries van Borderland te ontrafelen om terug te keren naar de echte wereld. Op een plek waarvan ze denken dat het de sleutel is om deze mysteries te ontrafelen, ontmoeten ze bondgenoten, vijanden en het meesterbrein achter alle games. Arisu en de anderen worden geconfronteerd met games van een omvang en moeilijkheidsgraad die het eerste seizoen overtreffen. De resterende spellen zijn alleen de Boeren-, Koninginnen- en Koningskaarten, maar zullen ze in staat zijn ze allemaal te verzamelen en terug te keren naar de echte wereld? De hitserie die de wereld op zijn kop zette, keert terug met nog meer spanning en sensatie!

De grimmige thriller is gebaseerd op de gelijknamige manga van auteur en tekenaar Haro Aso. De cast bestaat uit namen als Kento YamazakiTao TsuchiyaNijirō Murakami, Yūki Morinaga, Keita Machida, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Shuntarō Yanagi, Yūtarō Watanabe, Ayame Misaki, Mizuki Yoshida, Tsuyoshi Abe, Nobuaki Kaneko, Shō Aoyagi en Riisa Naka.

Alice in Borderland seizoen 2 is  te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...