Star Trek: Discovery seizoen 5 vanaf 5 april te zien bij SkyShowtime Nederland

SkyShowtime Nederland onthult vandaag dat Star Trek: Discovery seizoen 5 vanaf 5 april exclusief te streamen is op het platform. Het gaat hierbij om het laatste seizoen. Seizoenen één tot en met vier van de serie zullen vanaf maart te zien zijn, voorafgaand aan de lancering van het nieuwe seizoen. Bekijk hieronder de trailer.

 Star Trek: Discovery seizoen 5 bij SkyShowtime Nederland

In het vijfde en laatste seizoen van Star Trek: Discovery ontrafelen Captain Burnham en de bemanning van de U.S.S. Discovery een mysterie dat hen op een heroïsch avontuur door de Melkweg stuurt. Ze starten een zoektocht naar een oude kracht waarvan het bestaan eeuwenlang opzettelijk verborgen is gehouden. Maar er zijn nog meer kapers op de kust… De bemanning krijgt te maken met gevaarlijke vijanden die wanhopig proberen de hoofdprijs voor zichzelf te winnen en nergens voor terugdeinzen.

De cast van het vijfde seizoen van Star Trek: Discovery bestaat onder meer uit: Sonequa Martin-Green (Captain Michael Burnham), Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), David Ajala (Cleveland “Book” Booker), Blu del Barrio (Adira) en Callum Keith Rennie (Rayner). Terugkerende gaststerren Elias Toufexis (L’ak) en Eve Harlow (Moll) zijn ook in seizoen vijf te zien.

De serie is geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met Secret Hideout en Roddenberry Entertainment. Alex Kurtzman, Michelle Paradise, Heather Kadin, Aaron Baiers, Olatunde Osunsanmi, Sonequa Martin-Green, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry en Trevor Roth zijn uitvoerende producenten. Alex Kurtzman en Michelle Paradise zijn co-showrunners.
De eerste drie seizoenen zijn van Star Trek: Discovery zijn vanaf 8 maart te zien, seizoen vier vanaf 22 maart. De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Star Trek op SkyShowtime Nederland

Andere titels van de Star Trek-franchise die nu op SkyShowtime te streamen zijn: Star Trek (2009), Star Trek Beyond, Star Trek Into Darkness, Star Trek: Nemesis, Star Trek (1966) S1-3, Star Trek: Deep Space Nine S1-7, Star Trek: Enterprise S1-4, Star Trek: Prodigy S1, Star Trek: Strange New Worlds S1-2, Star Trek: The Next Generation S1-7, en Star Trek: Voyager S1-7.

Releasedata:

  • Seizoen 1 t/m 3: 8 maart 2024
  • Seizoen 4: 22 maart 2024
  • Seizoen 5: 5 april 2024

SkyShowtime is beschikbaar voor klanten via de SkyShowtime-app op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung en via de website: www.skyshowtime.com. SkyShowtime kost € 6,99 per maand (reclamevrij), met een gratis proefperiode van 7 dagen en is op elk moment op te zeggen.

Star Trek: Discovery seizoen 5 is vanaf 5 april exclusief te streamen op SkyShowtime.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...