The Watchers trailer geeft voorproefje van de intense thriller van Ishana Night Shyamalan

Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor The Watchers, een nieuwe thrillerfilm van Ishana Night Shyamalan. Bekijk de trailer hieronder. The Watchers is vanaf 6 juni 2024 in de Nederlandse bioscoop te zien.

De eerste trailer voor The Watchers geeft een voorproefje van een griezelige thriller die is gebaseerd op de gelijknamige roman van A.M. Shine uit 2022. Op de beelden is te zien hoe Dakota Fanning een vrouw speelt die, samen met een handvol andere vreemden, wordt gestalkt door gevaarlijke entiteiten die haar bij elke beweging in de gaten houden.


 The Watchers trailer

The Watchers trailer

De film gaat over Mina, een 28-jarige kunstenares die verdwaald raakt in een uitgestrekt en ongerept bos in het westen van Ierland. Als Mina ergens onderdak vindt, komt ze onverwachts vast te zitten met drie anderen die elke nacht door mysterieuze wezens bekeken en gevolgd worden. Je ziet ze niet, maar zij zien alles.

In The Watchers spelen Dakota Fanning (Once Upon a Time in Hollywood, Ocean’s Eight), Georgina Campbell (Barbarian, Suspicion), Oliver Finnegan (Creeped Out, Outlander) en Olwen Fouere (The Northman, The Tourist). De film wordt geproduceerd door M. Night Shyamalan, Ashwin Rajan en Nimitt Mankad. De uitvoerend producenten zijn Jo Homewood en Stephen Dembitzer.

De film wordt gedistribueerd door Warner Bros. Pictures. Voorafgaand aan deze film werkte Ishana Night Shyamalan samen met haar vader aan de Servant-serie van Apple TV+, terwijl ze een aantal afleveringen voor de show schreef en regisseerde. Ze heeft ook haar zus Saleka geregisseerd in een handvol muziekvideo’s.

The Watchers is vanaf 6 juni 2024 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...