Star Trek: Picard seizoen 3 vanaf 20 april op Veronica

Star Trek: Picard seizoen 3 gaat deze maand op televisie van start bij Veronica. Vanaf zaterdag 20 april zie je elke week een dubbele aflevering. Bekijk hieronder een trailer voor het laatste seizoen.

Patrick Stewart geeft in de serie opnieuw gestalte aan Jean-Luc Picard, zijn geliefde personage uit Star Trek: The Next Generation.

Star Trek: Picard seizoen 3 op Veronica

Picard vertelt het volgende deel van het leven van Picard, dat plaatsvindt na Star Trek: Next Generation. Picard leidde een missie die de Romulanen van Romulus moest redden. Er vond echter een tragedie plaats, waardoor hij stopte bij Starfleet en zich terugtrok in zijn wijngaard. Nu voeren de Romulanen experimenten uit op mensen die een Borg zijn geweest. Een van die mensen is Dahj. Ze ontsnapt en komt in contact met Picard.

De cast bestaat uit Patrick Stewart als Jean Luc Picard, Alison Pill als Agnes Jurati, Isa Briones als Soji Asha, Evan Evagora als Elnor, Raffi Musiker als Michelle Hurd. Daarnaast zijn er rollen voor Santiago Cabrera Rios, Jeri Ryan, Orla Brady, Brent Spiner, Whoopi Golberg, John De Lancie, LeVar Burton.

Star Trek: Picard is gemaakt door Akiva Goldsman, Michael Chabon, Kirsten Beyer en Alex Kurtzman voor de streamingdienst CBS All Access (later omgedoopt tot Paramount+). Het is de achtste Star Trek-serie en debuteerde in 2020 als onderdeel van Kurtzman’s uitgebreide Star Trek Universe.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...