Trailer voor Netflix film Hit Man met Glen Powell

Netflix heeft een Hit Man trailer uitgebracht voor de nieuwste film met Glen Powell. De film zal op vrijdag 24 mei in geselecteerde bioscopen debuteren en op vrijdag 7 juni op het streamingplatform. Bekijk de trailer hieronder.

Hit Man netflix film 2

Hit Man

Geïnspireerd door een ongelooflijk waargebeurd verhaal ontdekt een krappe professor zijn verborgen talent als nep-huurmoordenaar. Hij ontmoet zijn gelijke in een cliënt die zijn hart steelt en een kruitvat van bedrog, verrukking en verwarrende identiteiten doet ontbranden.

Hit Man werd geregisseerd en mede geschreven door Richard Linklater en mede geschreven door Glen Powell, die ook in de film speelt. Ook zijn er rollen voor Adria Arjona als Madison, Austin Amelio als Jasper, Retta als Claudette, Sanjay Rao als Phil, Molly Bernard als Alicia, Evan Holtzman als Ray en Gralen Bryant Banks als Sergeant Hank.

De film werd geproduceerd door Mike Blizzard, Richard Linklater, Glen Powell, Jason Bateman en Michael Costigan en uitvoerend geproduceerd door Stuart Ford, Zach Garrett, Miguel A. Palos Jr., Shivani Rawat, Julie Goldstein, Vicky Patel, Steve Barnett, Alan Powell, John Sloss, Scott Brown en Megan Creydt.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...