Superkat Maurice vanaf 19 april in de Nederlandse bioscoop

De animatiefilm Superkat Maurice (originele titel The Amazing Maurice) draait vanaf 19 april 2023 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder een trailer.

Superkat Maurice

Ratten! Ze zijn overal…. in broodtrommels, dansend over tafelbladen, taarten stelend onder de neus van de banketbakker vandaan. Dus wat heeft elke stad nog? Een rattenvanger, Superkat Maurice! Maurice is een straatwijze kat die samen met Mees (Nasrdin Dchar), Zonnebrand (Qucee) en Gevaarlijke Bonen (Patrick Martens) een perfecte ‘business’ heeft opgezet om heel veel geld te verdienen aan goedgelovige stedelingen. Alles gaat goed tot ze in het plaatsje Bad Blintz komen, waar helemaal geen ratten zijn! En ook geen eten is! Ze ontmoeten het door boeken geobsedeerde meisje Olivia (Georgina Verbaan) die hun hulp inroept om het mysterie op te lossen….

Het verhaal is gebaseerd op het boek van de beroemde Engelse schrijver Terry Patchett.

De Nederlandse stemmen worden ingesproken door Georgina Verbaan, Patrick Martens, Nasrdin Dchar, Peggy Vrijens, Qucee, Pien van Bennekom.

De originele stemmencast bestaat uit Hugh Laurie, Emilia Clarke, David Thewlis, Himesh Patel, Gemma Arterton, Hugh Bonneville, David Tennant en Ariyon Bakare.

De regie is in handen van Paul Disbergen. De film is geproduceerd door Narrativia en is een co-productie tussen Cantilever Media and Ulysses Filmproduktion.

Vanaf 19 april is de film Superkat Maurice in de bioscoop te zien!

Afbeelding via In the Air

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...