Netflix deelt trailer en releasedatum psychologische thriller Noise

Netflix onthult de trailer en releasedatum van de psychologische thriller Noise. In de film zien we hoe Matt, een kersverse vader, met zijn gezin verhuist naar zijn ouderlijk huis waar hij een familiegeheim ontdekt. De Belgisch-Nederlandse cast bestaat uit bekende namen zoals Ward Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen, Jesse Mensah en Lize Feryn. De film is vanaf 17 maart te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Noise op Netflix

In de film volgen we het leven van Matt, een succesvolle influencer die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek, dat als gevolg meer familiedrama’s ontrafelt dan verwacht. De vrouw van Matt, Liv, maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen. Is ze nog op tijd?

De cast bestaat uit namen als Ward Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen, Jesse Mensah, Lize Feryn en Jennifer Heylen. De regie is in handen van Steffen Geypens op basis van een scenario door Robin Kerremans, Hasse Steenssens en Steffen Geypens. De producenten zijn Caviar in samenwerking met Lompvis en de steun van Screen Flanders.

Noise is vanaf 17 maart 2023 wereldwijd te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...