Swanenburg seizoen 2 vanaf december te zien op de NPO | Bekijk de trailer

 Swanenburg seizoen 2 is van maandag 25 december tot en met 5 januari elke doordeweekse dag te zien op NPO 1. Verder worden alle nieuwe afleveringen op 25 december tevens beschikbaar gesteld op NPO Plus. Vandaag verscheen de eerste trailer van het tweede seizoen van Swanenburg. Bekijk de trailer hieronder.


Swanenburg seizoen 2

In het eerste seizoen zien kijkers hoe de onderlinge relaties in de familie Praal op scherp worden gezet. Dat komt allemaal omdat de jongste zoon Dirk in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw. In de zoektocht naar de waarheid levert dat een hoop twists and turns op. Uiteindelijk vindt de familie toch weer rust bij elkaar.

Tijdens een warm en gezellig kerstfeest ontvangt de familie Praal een schokkend bericht, waardoor alles op scherp komt te staan. Een goed bewaard geheim maakt een einde aan het vertrouwen in elkaar. ‘Familie boven alles’, is het motto van Caroline Praal. Hoe ver gaat zij hierin?

Met in de hoofdrollen Frederik Brom, Sanne Langelaar, Ella-June Henrard, Aus Greidanus sr., Jan-Paul Buijs en Tine Joustra.

Het tweede seizoen van Swanenburg is van 25 december t/m 5 januari elke doordeweekse dag te zien rond 21.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 en NPO Start. De volledige serie staat vanaf 25 december op NPO Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...