Taylor Sheridan’s serie Special Ops: Lioness komt exclusief naar SkyShowtime

Een eerste blik en de officiële titel zijn onthuld voor de langverwachte spionagethriller Special Ops: Lioness (voorheen Lioness).

In Taylor Sheridan’s serie worden de hoofdrollen gespeeld door actrice en uitvoerend producent Zoe Saldaña, Academy Award-winnaar en uitvoerend producent Nicole Kidman, Laysla De Oliveira en Academy Award-winnaar Morgan Freeman. De langverwachte spionagethriller zal exclusief beschikbaar zijn om te streamen op SkyShowtime later dit jaar.

Special Ops: Lioness

Special Ops: Lioness wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios. Het is gebaseerd op een bestaand programma en volgt Cruz Manuelos (De Oliveira), een ruige maar gepassioneerde jonge marinier die is gerekruteerd om zich bij het Lioness Engagement Team aan te sluiten om een ​​terroristische organisatie van binnenuit neer te halen. Saldaña speelt Joe, de stationschef van het Lioness-programma die belast is met het trainen, managen en leiden van haar vrouwelijke undercoveragenten.

Special Ops: Lioness heeft ook rollen voor Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur en Hannah Love Lanier, Michael Kelly.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone en John Hillcoat.

Afbeelding via SkyShowtime

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...