De serie Anoniem vanaf 26 mei op NPO 3

Vanaf 26 mei is de serie Anoniem te zien op NPO 3. De reeks is afkomstig van de makers van Penoza en gaat over een echtpaar dat zonder het van elkaar af te weten bezig is met een eigen geheime strijd. Geschiedenisleraar Jurre en officier van justitie Sarah strijden ieder op hun eigen manier tegen de criminele wereld. Hoewel ze al jaren met elkaar getrouwd zijn, verbergen ze hun dubbelleven voor elkaar. Terwijl de geheimen binnen het gezin zich opstapelen, wordt hun situatie steeds gevaarlijker. Bekijk hieronder de trailer voor de serie Anoniem.

De serie Anoniem 

De serie gaat over het echtpaar Jurre (Jeroen Spitzenberger) en Saar (Anniek Pheifer). Zij wonen met hun kinderen in Rotterdam. Saar werkt als Officier van Justitie aan een grote zaak en Jurre is leraar geschiedenis op een middelbare school. Ze blijken allebei een eigen geheime strijd te voeren, maar weten dit niet van elkaar.

De cast bestaat uit namen als Jeroen Spitzenberger, Anniek Pheifer, Mies van Rooijen, Guido Pollemans, Jouman Fattal, Marcel Hensema, Peter Blok, Roeland Fernhout, Sil van der Zwan, Tarikh Janssen, Teun Luijkx, Xiorèse Romero.

Producent NL Film en scenarioschrijver/regisseur Diederik van Rooijen maken deze nieuwe tv-serie in coproductie met BNNVARA.

De serie Anoniem verschijnt op 26 mei in zijn geheel op NPO Plus en is tevens wekelijks te volgen op NPO 1 en NPO Start.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...