Taylor Swift The Eras Tour vanaf maart te zien op Disney Plus

Alle Swifties opgelet; de releasedatum van de Taylor Swift: The Eras Tour op Disney Plus is onthuld.

Disney-CEO Bob Iger kondigde woensdag ook aan dat Disney+ de streamingrechten voor Taylor Swift: The Eras Tour heeft binnengehaald. De concertfilm zal op 15 maart op het platform komen, met vijf extra nummers die niet waren opgenomen in de bioscoop- en video-on-demand-versies.

Iger vertelde:

“The Eras Tour has been a true phenomenon that has and continues to thrill fans around the world, and we are very excited to bring this electrifying concert to audiences wherever they are, exclusively on Disney+.”Taylor Swift The Eras Tour op Disney Plus

De aankondiging van Taylor Swift The Eras Tour in de bioscoop zorgde vorig jaar voor een enorme hype in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. De voorverkoop ging meteen door het dak. Nog nooit eerder werden in de VS in de voorverkoop op één dag zoveel bioscooptickets verkocht van één voorstelling (het oude record was Avengers: Endgame in 2019). De zangeres noemde op Instagram de tour de meest betekenisvolle ervaring van haar leven en ze is dolblij met de aankondiging van de concertfilm.

De concertregistratie in de bioscopen is de Nederlandse primeur van deze nu al legendarische tour, die pas op 4, 5 en 6 juli 2024 live te zien is in de Johan Cruyff Arena. De shows waren binnen no time uitverkocht en veel fans visten achter het net.

Taylor Swift The Eras Tour is geregisseerd door Sam Wrench. Wrench werkte eerder aan concertfilms van onder meer Billie Eilish, Lizzo en BTS. De film is opgenomen tijdens Taylor Swifts eerste drie shows in het SoFi Stadium in Los Angeles.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...