Suits spin-off Suits: LA krijgt een pilotorder bij NBC

De Suits spin-off Suits: LA heeft een pilotbestelling binnengehaald bij NBCUniversal. De productie start eind maart in Vancouver. Suits: L.A. is geen reboot of revival, maar meer een nieuw hoofdstuk in de franchise, denk aan CSI: Crime Scene Investigation- en NCIS-franchises met nieuwe personages op een nieuwe locatie.

De nieuwe versie volgt Ted Black, een voormalige federale aanklager uit New York, die zichzelf opnieuw heeft uitgevonden en de machtigste cliënten in Los Angeles vertegenwoordigt. Zijn bedrijf bevindt zich op een crisispunt en om te overleven moet hij een rol omarmen die hij zijn hele carrière heeft geminacht. Ted wordt omringd door een geweldige groep personages die hun loyaliteit aan zowel Ted als elkaar op de proef stellen, terwijl ze het niet kunnen helpen hun persoonlijke en professionele leven te combineren. Dit alles vindt plaats terwijl gebeurtenissen van jaren geleden zich langzaam ontrafelen en Ted ertoe bracht alles en iedereen achter te laten van wie hij hield.


Suits: LA

De originele serie liep van 2011 tot 2019 negen seizoenen op USA Network, maar is onlangs weer populair geworden nadat de eerste acht seizoenen aan Netflix waren toegevoegd. Bij het berekenen van streams op Netflix en Peacock (waar ook een andere Suits spin-off Pearson te vinden is), regeerde de serie maandenlang over de Nielsen Streaming Top 10 en brak uiteindelijk het record voor de meeste nummer 1-optredens ooit in Nielsen’s grafiek.

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan Markle, Gina Torres en Sarah Rafferty speelden rollen in de vlaggenschipserie. Hoewel nog geen van de originele cast aan de spin-off is verbonden en NBC nog geen hoofdrolspeler heeft genoemd.

Suits maker Aaron Korsh fungeert als schrijver en uitvoerend producent naast David Bartis en Dog Liman voor Hypnotic, en Gene Klein. Victoria Mahoney is verbonden aan de regie. UCP, die de originele show produceerde, is de studio.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter