Teaser trailer van Dead Boy Detectives, de nieuwe Netflix-serie van Neil Gaiman

Netflix heeft de eerste teaser trailer van Dead Boy Detectives uitgebracht, waarin een voorproefje wordt gegeven van de aankomende serie gebaseerd op de stripreeks Neil Gaiman.

De trailer toont de twee hoofdpersonages van het bureau Dead Boy Detectives, tieners die beste vrienden en geesten zijn en samen mysteries oplossen. In de komende serie zullen Steve Yockey en Beth Schwartz optreden als showrunners, waarbij Yockey de serie voor Netflix heeft ontwikkeld. Bekijk de trailer hieronder.

Dead Boy Detectives

Gebaseerd op de DC-personages gecreëerd door Gaiman en Matt Wagner, is The Dead Boy Detectives afkomstig van uitvoerende producenten Jeremy Carver (Doom Patrol) en Steve Yockey (The Flight Attendant). De serie van acht afleveringen draait om twee spookkinderen genaamd Charles Rowland en Edwin Paine, die weigeren het hiernamaals binnen te gaan om op aarde te blijven om bovennatuurlijke misdaden te onderzoeken. De personages verschenen voor het eerst in Gaimans The Sandman-strips in 1991.

George Rexstrew en Jayden Revri leiden het horrordrama als titulair duo, samen met Kassius Nelson als Crystal Palace. Extra cast bestaat uit Briana Cuoco als Jenny the Butcher, Ruth Connell als Night Nurse, Yuyu Kitamura als Niko en Jenn Lyon als Esther.

De serie is geschreven door Yockey, die tevens als showrunner fungeert. Uitvoerende producenten zijn Carver, Yockey, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Lee Toland Krieger en David Madden. Het is een productie van Berlanti Productions en Warner Bros. Television.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...