Michael McIntyre: MACNIFICENT krijgt extra show in Nederland – AFAS Live Amsterdam

Britse komiek Michael McIntyre kondigt een extra show in Nederland in zijn MACNIFICENT World Tour, nadat zijn optreden in de RTM Stage razendsnel uitverkocht was. Op 8 februari 2024 zal hij het podium betreden van AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit evenement begint op vrijdag 17 november om 10.00 uur via ticketmaster.

Michael McIntyre keert terug naar het podium met zijn nieuwste tour Macnificent. In de vijf jaar sinds zijn laatste tour heeft de wereld veel chaos gekend en Michael staat klaar om dit alles om te zetten in een uitbundige viering van de waanzin van het leven.

Naast zijn succes op het podium heeft zijn charismatische persoonlijkheid hem tot de gevierde gastheer gemaakt van twee BBC-shows: de met een BAFTA bekroonde Michael McIntyre’s Big Show en The Wheel, waarvoor hij ook de presentatie verzorgt voor NBC in Amerika.Michael McIntyre in Nederland 

Michael McIntyre staat weer op het podium met zijn gloednieuwe show MACNIFICENT! Er is veel gebeurd in de vijf jaar sinds zijn laatste tournee en Michael zal blij zijn met de waanzin van dit alles. Michael is de gastheer van twee van de meest succesvolle entertainmentshows van de BBC, de BAFTA-winnende Michael McIntyre’s Big Show en The Wheel. Zijn eerdere tournees hebben meer dan vier miljoen tickets verkocht en box-office-records over de hele wereld gebroken.

De kaartverkoop voor dit evenement begint op vrijdag 17 november om 10.00 uur via ticketmaster.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter