Teaser trailer voor Fargo seizoen 5

Een nieuwe teaser trailer voor Fargo seizoen 5 concentreert zich op Jon Hamm. In de teaser wandelt de Mad Men-acteur zelfverzekerd een restaurant binnen en vraagt ​​om koffie.

Fargo seizoen 5 is vanaf 21 november 2023 te zien op Hulu in de Verenigde Staten. De succesvolle donkere komedie serie Fargo is geïnspireerd op de gelijknamige film van Joel en Ethan Coen.

De hoofdrollen in het nieuwe seizoen worden gespeeld door Juno Temple, Jon Hamm, Jennifer Jason Leigh.

Fargo seizoen 5

Fargo seizoen 5 teaser trailer

Fargo is een zwartkomische anthologieserie die is ontwikkeld door Noah Hawley. Het is voor een deel gebouwd op het concept van de gelijknamige film van de gebroeders Coen uit 1996 en speelt zich grotendeels af in dezelfde regio in Noord-Amerika.

De serie ging in première op 15 april 2014. Elk seizoen heeft een ander verhaal en een andere cast. Zo speelden Billy Bob Thornton en Martin Freeman de hoofdrollen in de eerste reeks uit 2014 en is onder anderen Chris Rock te zien in het vierde seizoen. De serie wordt geprezen door critici en won al prestigieuze prijzen, zoals meerdere Emmy Awards en Golden Globes.

Deze keer wordt de cast geleid door Jon Hamm, in de rol van een sheriff in North Dakota genaamd Roy Tillman. Hij zit Dorothy “Dot” Lyon (Juno Temple) achterna, een ogenschijnlijk doorsnee huisvrouw die probeert van autoriteiten weg te blijven. Het is 2019 en sheriff Roy is nog nooit zo dicht bij de arrestatie van een dader geweest. Hoewel de zoon van Roy, Gator (Joe Keery), niets liever wil dan in de voetsporen van zijn vader treden, kan hij nooit helemaal aan de verwachtingen van Roy voldoen, waardoor de sheriff gedwongen wordt te leunen op een zwerver die bekend staat als “Ole Munch” (Sam Spruell).

Met geheimen uit haar verleden die haar blijven achtervolgen, doet Dot haar best om te voorkomen dat haar familie de waarheid ontdekt, maar met een diepe liefde voor zijn vrouw kan haar man Wayne (David Rysdahl) zichzelf niet weghouden. Voor hulp wendt hij zich tot zijn moeder, Lorraine Lyon (Jennifer Jason Leigh), die de bijnaam “Queen of Debt” heeft verdiend nadat ze de CEO was geworden van het meest gerespecteerde incassobureau van het land. Met nog meer wetshandhavers op haar spoor (Richa Moorjani, Lamore Morris), kan Dot nergens anders terecht en accepteert ze ongemakkelijk de hulp van haar schoonmoeder die haar belangrijkste adviseur (Dave Foley) op de zaak zet.

Fargo seizoen 5 is vanaf 21 november 2023 te zien op Hulu in de Verenigde Staten.

Eerdere seizoenen van de serie Fargo kun je in Nederland kijken op Amazon Prime Video.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...