Next Goal Wins vanaf 4 januari in de Nederlandse bioscoop

Searchlight Pictures heeft een nieuwe trailer uitgegeven voor Next Goal Wins, waarin een voorproefje wordt gegeven van de aankomende film van regisseur Taika Waititi. De film zal op 17 november in de Amerikaanse bioscoop te zien zijn. Next Goal Wins verschijnt 4 januari 2024 in de Nederlandse bioscoop.

De nieuwe trailer geeft meer informatie over het verhaal van de komende film, die zich richt op Michael Fassbender’s coach Thomas Rongen, een man die is ontslagen als coach van de U20-manager van de Verenigde Staten en naar Amerikaans-Samoa is gestuurd, waar hij een team zal coachen dat die gewoon een doelpunt willen scoren in een wedstrijd. Bekijk de trailer hieronder.

Next Goal Wins

Next Goal Wins

Next Goal Wins is een oprechte underdog-komedie, van regisseur Taika Waititi. De film volgt het voetbalteam van Amerikaans-Samoa, dat berucht is vanwege hun vreselijke FIFA-nederlaag van 31-0 in 2001. Nu de WK-kwalificatiewedstrijden naderen, huurt het team de ongelukkige, eenzame coach Thomas Rongen (Michael Fassbender) in, in de hoop dat hij het slechtste voetbalteam ter wereld op zijn kop zal zetten.

In de film heeft rollen voor Michael Fassbender, Elisabeth Moss, Will Arnett, Frankie Adams, Oscar Kightley, David Fane, Beulah Koale, Lehi Falepapalangi, Semu Filipo, Uli Latukefu, Rachel House, Kaimana, Chris Alosio, Rhys Darby en Angus Sampson.

De film is geregisseerd door Taika Waititi op basis van een scenario dat hij samen met Iain Morris schreef. Garrett Basch van Film Rites en Jonathan Cavendish van Imaginarium Productions produceren samen met Brett en Jamison van Archer’s Mark.

Next Goal Wins verschijnt 4 januari 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...