Teaser trailer voor serie The Spiderwick Chronicles

De teaser trailer voor The Spiderwick Chronicles onthult de komende Roku-serie die gebaseerd is op de populaire boeken met dezelfde naam van Tony DiTerlizzi en Holly Black. Bekijk de trailer hieronder.

Hoewel het oorspronkelijk bedoeld was als Disney Plus Original, pakte Roku de show op toen Disney aankondigde dat het het reeds voltooide project niet langer zou streamen. The Spiderwick Chronicles verschijnt op 19 april op Roku.The Spiderwick Chronicles serie trailer

Het verhaal is een coming-of-age-verhaal dat de Grace Family volgt terwijl ze van New York naar Michigan verhuizen. Ze verhuizen naar het ouderlijk huis van hun familie en na aankomst ontdekt de familie de mysteries die verborgen zijn in het Spiderwick Estate van hun overgrootvader. Ze ontdekken ook een geheime en magische wereld.

De cast bestaat uit Joy Bryant als Helen Grace; Noah Cottrell als Simon Grace; Lyon Daniels als Jared Grace; Mychala Lee als Mallory Grace; Jack Dylan Grazer als de stem van Thimbletack en Christian Slater als Mulgarath.

De serie wordt geproduceerd door Aron Eli Coleite, die ook als showrunner fungeert, samen met Kat Coiro, die de eerste twee afleveringen van de serie regisseert. Tony DiTerlizzi, Holly Black, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell, D.J. Goldberg, Julie Kane-Ritsch en Grace Gilroy zijn ook uitvoerend producenten.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...