Blue Bloods seizoen 12 vanaf 1 maart te zien op SBS9

Op 1 maart 2024 begint Blue Bloods seizoen 12 op SBS9. Blue Bloods gaat over het leven van familie Reagan bestaande uit agenten in New York. Frank Reagan (Tom Selleck) is hoofd van de New York Police Department (NYPD). De verschillende generaties hebben grote verschillen in mening van aanpak van criminaliteit, maar één ding hebben ze gemeen, ze stoppen niet voordat gerechtigheid is geschied.Blue Bloods seizoen 12

De Reagan-familie volgt elke spoor tot het einde in het achtste spannende seizoen van Blue Bloods. Het seizoen gaat van start als Frank (Selleck) in botsing komt met de nieuwe burgemeester van New York City en de NYPD verdedigt tegen een reeks openbare schandalen. Oudste zoon Danny (Wahlberg) wordt gedwongen een deal te sluiten met zijn gevangengenomen aartsvijand, terwijl zijn broer Jamie (Will Estes) zich inzet om de weerloze slachtoffers van de stad te beschermen. Tegelijkertijd heeft hun D.A. zus Erin (Bridget Moynahan) een aantal oude zaken heropent en gaat de confrontatie aan met haar ex-man.

In seizoen 12 zoekt Danny (Donnie Wahlberg) de hulp van Maggie Gibson (Callie Thorne), een paranormaal medium, tijdens zijn onderzoek naar de tragische moord op een tweejarige jongen, terwijl Frank (Tom Selleck) raakt het oneens met de burgemeester over de beste manier om de stad te beschermen na een recente toename van de stadscriminaliteit. Ook verdedigen Jamie (Will Estes) en Eddie (Vanessa Ray) agent Witten (Lauren Patten) wanneer ze kritiek van de afdeling en het publiek krijgt omdat ze haar pistool op een ongewapende man richt tijdens een arrestatie in een plaatselijke delicatessenwinkel, en Erin (Bridget Moynahan) doet onderzoek. een moordzaak uit 1993, waarbij de enige getuige haar baas was, officier van justitie Kimberly Crawford (Roslyn Ruff), die op het moment van het misdrijf 13 jaar oud was.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tom SelleckDonnie WahlbergWill Estes, Vanessa Ray, Bridget Moynahan, Callie Thorne, Len CariouSami Gayle.

Blue Bloods is een Amerikaanse politie dramaserie van de zender CBS, gemaakt door Robin Green en Mitchell Burgess. De serie ging in première op 25 september 2010. Het twaalfde seizoen verscheen in oktober 2021. Inmiddels is zelfs al een veertiende seizoen al onderweg. Al is dit wel echt het laatste seizoen.

Blue Bloods seizoen 12 is vanaf 1 maart om 22:20 uur te zien op SBS9.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...