Terrifier 2 vanaf 19 januari 2023 in Nederland in de bioscoop

Horror-liefhebbers kunnen in Nederland vanaf 19 januari 2023 naar de bioscoop voor de film Terrifier 2. Na te zijn opgewekt door een sinistere entiteit, keert Art the Clown terug naar Miles County, waar hij een tienermeisje en haar jongere broer op Halloweenavond aanvalt. Bekijk hieronder de trailer.

Terrifier 2 in de Nederlandse bioscoop

Het is een jaar sinds de beruchte slachtpartij in Miles County en het stadje maakt zich op voor Halloween. Sienna is al maanden bezig aan haar sexy warrior-kostuum en haar broertje Jonathan denkt erover om verkleed te gaan als Art the Clown. Terwijl broer en zus ruziën over hoe ongepast het is om als een gestoorde serial killer verkleed te gaan, lijkt de échte Art the Clown herrezen uit de dood, en klaar om opnieuw een flinke ravage aan te richten.

Sinds de release van cult-slasher Terrifier in 2016 hebben old school horrorfans de expressieve killer-clown Art in hun hart gesloten, en de makers gesmeekt om een vervolg. En nu is er dan de genadeloze Terrifier 2: na een zegetocht langs Amerikaanse bioscopen klaar om het Nederlandse horrorpubliek te overrompelen.

De film is geschreven, geregisseerd, bewerkt en geproduceerd door Damien Leone. Het bevat de terugkeer van David Howard Thornton en Samantha Scaffidi, die respectievelijk Art the Clown en Victoria Heyes in de eerste film speelden. Daarnaast zijn er rollen voor Lauren LaVera, Elliott Fullam, Sarah Voigt, Kailey Hyman en Casey Hartnett.

Terrifier 2 draait vanaf 19 januari 2023 in Nederland in de bioscoop.

Afbeelding via Gusto Entertainment

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...