The Bear seizoen 2 vanaf augustus op Disney Plus Nederland

The Bear seizoen 2 is vanaf 2 augustus 2023 te zien op Disney Plus Nederland. De serie kreeg lovende kritieken en fans kunnen niet wachten op de terugkeer van de reeks. Bekijk hieronder alvast een trailer voor het tweede seizoen.

The Bear seizoen 2 op Disney Plus Nederland 

We volgen Carmen “Carmy” Berzatto, een jonge kok die in de wereld van eersteklasse restaurants vertoeft. Carmen keert terug uit Chicago om de broodjeszaak van zijn familie – The Original Beef of Chicagoland – over te nemen na een hartverscheurend overlijden in de familie. Mijlenver van wat hij gewend is, moet Carmen een evenwicht zien te vinden tussen de verpletterende realiteit van een klein bedrijf hebben, zijn koppige keukenteam en de gespannen familieverhoudingen – en dat terwijl hij zelf worstelt met de zelfmoord van zijn broer.

Seizoen twee volgt Carmy, Sydney Adamu en Richard “Richie” Jerimovich terwijl ze werken om hun groezelige sandwichtent om te vormen tot een plek van het volgende niveau. Terwijl ze het restaurant tot op de botten strippen, onderneemt de bemanning hun eigen transformerende reizen, elk gedwongen om het verleden onder ogen te zien en rekening te houden met wie ze in de toekomst willen zijn.

The Bear is een Amerikaanse comedy-dramaserie gemaakt door Christopher Storer. Het ging in première op FX op Hulu op 23 juni 2022.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas en Abby Elliott. Ook zullen Bob Odenkirk (Better Call Saul) en Will Poulter (Guardians of the Galaxy Vol. 3) in het nieuwe seizoen te zien zijn.

The Bear seizoen 2 is vanaf 2 augustus 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...