Komt er een Zoey’s Extraordinary Playlist seizoen 3?

Komt er een Zoey’s Extraordinary Playlist seizoen 3? Na twee seizoenen werd het musicaldrama geannuleerd door NBC, waardoor fans in het ongewisse bleven over de vraag of ze meer van hoofdrolspeler Zoey Clarke te zien zouden krijgen.

Nadat Zoey’s Extraordinary Playlist door NBC was geannuleerd, dacht men dat de reeks naar Peacock zou verhuizen. Toen dat niet gebeurde bestelde The Roku Channel de kerstfilm Zoey’s Extraordinary Christmas om het verhaal af te ronden. Bijna alle personages kregen nog een moment in de schijnwerpers, maar ze laten ook de deur open voor toekomstige films, mocht de streamer ze bestellen. Bedenker en schrijver Austin Winsberg zei hierover:

“[The film] had to check a lot of boxes, and then on top of that, I didn’t want to treat it like two episodes of the show. I wanted to treat it like an actual movie.”  

Op dit moment is er geen officieel nieuws over de voortzetting van de serie in welke hoedanigheid ook. Hou de site in de gaten voor de laatste updates.

Zoey’s Extraordinary Playlist seizoen 3

Zoey’s Extraordinary Playlist is een muzikale komedie-dramaserie gemaakt door Austin Winsberg die op 7 januari 2020 in première ging op NBC.

De serie heeft in de hoofdrol Jane Levy als Zoey Clarke, een softwareontwikkelaar die ontdekt dat ze het vermogen heeft om de diepste gedachten van mensen als liedjes te horen. Elke aflevering bevat meerdere zang- en dansnummers die de verhaallijn ontwikkelen, waarbij elk castlid de liedjes van zijn eigen personage zingt. De serie heeft ook rollen voor Skylar Astin, Alex Newell, John Clarence Stewart, Peter Gallagher, Mary Steenburgen, Lauren Graham, Andrew Leeds, Alice Lee, Michael Thomas Grant, Kapil Talwalkar, en Bernadette Peters. In juni 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen, dat in première ging op 5 januari 2021. In juni 2021 werd de serie na twee seizoenen geannuleerd door NBC.

In september 2021 werd aangekondigd dat streamingdienst The Roku Channel officieel opdracht heeft gegeven voor een twee uur durende film, die bij succes zou kunnen leiden tot meer afleveringen. De film is uitgebracht op 1 december 2021. Maar helaas, na de première van de film op 1 december 2021 werd het stil rond de serie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...