The Caine Mutiny Court-Martial met Kiefer Sutherland vanaf 23 december op SkyShowtime

The Caine Mutiny Court-Martial, geschreven en geregisseerd door de met een Academy Award bekroonde filmmaker William Friedkin en gebaseerd op de gelijknamige, met de Pulitzer Prize bekroonde roman van Herman Wouk, is vanaf 23 december exclusief te streamen op SkyShowtime. Bekijk hieronder een trailer.

De film van Republic Pictures is geschreven en geregisseerd door Oscar®-winnaar William Friedkin, met Kiefer Sutherland, Jason Clarke, Jake Lacy, Monica Raymund, Lewis Pullman, Jay Duplass, Tom Riley en Lance Reddick in de hoofdrollen.

The Caine Mutiny Court-Martial

De aangrijpende film volgt een hoge officier van de Amerikaanse marine die terechtstaat voor het orkestreren van een opstand nadat zijn kapitein tekenen van verwardheid begon te vertonen en daarmee het leven van zijn bemanning in gevaar had kunnen brengen.

Bij de aanvang van de marinekrijgsraad stemt Barney Greenwald (Jason Clarke), een sceptische marineadvocaat, met tegenzin in om Lt. Steve Maryk (Jake Lacy) te verdedigen. Maryk is een hoge officier bij de marine die de controle over de U.S.S. CAINE overnam van zijn dominante kapitein Lt. Philip Francis Queeg (Kiefer Sutherland), tijdens een hevige storm in gevaarlijk water. Naarmate het proces vordert, maakt Greenwald zich steeds meer zorgen en vraagt hij zich af of de gebeurtenissen aan boord van de Caine echt muiterij waren of de moedige daden van een groep matrozen die hun instabiele leider niet vertrouwden.

The Caine Mutiny Court-Martial heeft een sterke cast met onder meer Kiefer Sutherland (24), Jason Clarke (Oppenheimer), Jake Lacy (White Lotus), Monica Raymund (Chicago Fire), Lewis Pullman (Top Gun: Maverick), Jay Duplass (Transparent), Tom Riley (The Nevers) en Lance Reddick (John Wick).

De film, van Republic Pictures, is geschreven en geregisseerd door William Friedkin en geproduceerd door Annabelle Dunne (Joan Didion: The Center Will Not Hold, Everything Is Copy en Fake Famous) en Matt Parker (Beasts of the Southern Wild) met Michael Salven (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) en Mike Upton (John Wick) als uitvoerende producenten. De film wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...