The Handmaid’s Tale seizoen 5 vanaf 18 september op FOX

The Handmaid’s Tale seizoen 5 is vanaf maandag 18 september 2023 te zien bij FOX Nederland. Momenteel kun je bij de zender kijken naar herhalingen van het vierde seizoen. Het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale staat tevens in zijn geheel op Videoland.The Handmaid’s Tale seizoen 5 op FOX

In de totalitaire staat Gilead zijn vrouwen staatseigendom. De weinige vruchtbare vrouwen moeten als dienstmaagd kinderen baren. Dit is ook het lot van June. Haar missie is: overleven en haar afgenomen dochter terugvinden. In seizoen 5 wordt June geconfronteerd met gevolgen voor de moord op Serena’s echtgenoot Fred Waterford aan het einde van seizoen vier. Ook zal Commandant Lawrence samenwerken met tante Lydia terwijl hij Gilead probeert te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten op afstand tegen Gilead terwijl ze doorgaan met hun missie om Hannah te redden.

De serie heeft rollen voor Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Samira Wiley, Bradley Whitford, Sam Jaeger, McKenna Grace, Zawe Ashton, Clea DuVall, Charlie Zeltzer. In het vijfde seizoen is er ook een rol voor Christine Ko.

The Handmaid’s Tale is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood en werd ontwikkeld door Bruce Miller. Op 26 april 2017 ging het eerste seizoen in première op de streamingdienst Hulu. De reeks is uitvoerend geproduceerd door Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears en Ilene Chaiken. Margaret Atwood fungeert als co-executive producer voor seizoen drie van de serie.

Hulu heeft The Handmaid’s Tale seizoen 6 aangekondigd, maar dit zal tevens het laatste seizoen zijn. Er is ook bevestigd dat de vervolgserie The Testaments, gebaseerd op de nieuwste roman van Margaret Atwood, momenteel nog in ontwikkeling is.

The Handmaid’s Tale seizoen 5 is vanaf maandag 18 september 2023 te zien bij FOX Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...