The Three Musketeers: D’Artagnan vanaf 21 september in de Nederlandse bioscoop

Filmdistributeur Just Entertainment brengt dit najaar de actiefilm The Three Muskeers: D’Artagnan naar Nederland. Dit is het eerste deel van de nieuwe verfilming van Alexandre Dumas’ beroemde roman uit 1844. De film wordt geregisseerd door Martin Bourboulon en rollen zijn weggelegd voor François Civil (As Above, So Below), Vincent Cassel (Black Swan), Roman Doris (Vernon Subutex), Pio Marmaï (L’événement), Eva Green (Casino Royale) en Lyna Khoudri (November).

The Three Musketeers: D’Artagnan

Parijs, 1627. De jonge Charles D’Artagnan wordt voor dood achtergelaten nadat hij een jonge vrouw probeert te redden die wordt ontvoerd. Wanneer hij aankomt in Parijs doet hij er alles aan om zijn aanvallers te vinden. Hij weet alleen niet dat zijn zoektocht hem naar het hart van een oorlog leidt, waarbij de toekomst van Frankrijk op het spel staat. Samen met Athos, Porthos en Aramis, de drie musketiers van de koning, trotseert D’Artagnan de duistere intriges van de kardinaal van Richelieu. Maar pas wanneer hij hevig verliefd wordt op Constance Bonacieux, de vertrouwelinge van de koningin, brengt D’Artagnan zichzelf echt in gevaar. Hij komt hierdoor namelijk op het spoor van zijn aartsvijand: Milady de Winter.

De roman van de Franse schrijver Alexandre Dumas uit 1844 werd al vele malen verfilmd, maar dankzij een overweldigend authentiek ogend 17de-eeuws Parijs, bigger than life-helden en schurken, en duizelingwekkend gechoreografeerde gevechten waarschijnlijk niet eerder zó spectaculair. Eén voor allen, allen voor één!

De cast bestaat uit namen als François Civil, Vincent Cassel, Roman Duris, Pio Marmaï, Eva Green, Lyna Khoudri.

De film is geregisseerd door Martin Bourboulon.

The Three Musketeers: D’Artagnan draait vanaf 21 september in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...