The Jungle Bunch – World Tour vanaf 24 augustus in de bioscoop

Op 24 augustus brengt Distri7 de avontuurlijk animatiefilm The Jungle Bunch – World Tour uit in de Nederlandse bioscoop. The Jungle Bunch – World Tour is gebaseerd op de gelijknamige Franse kinderserie over een groep buitenbeentjes met een missie om het dierenrijk te beschermen. De serie won in 2014 een Emmy Award in de categorie Kids en wordt uitgezonden in meer dan 180 landen. The Jungle Bunch – World Tour komt zowel in het Engels als in het Nederlands in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

The Jungle Bunch - World Tour

The Jungle Bunch – World Tour

Wanneer een mysterieuze superschurk de jungle bedekt met giftig roze schuim dat explodeert bij contact met water, schiet de Jungle Bunch te hulp. Met nog minder dan een maand voor het regenseizoen, begint een race tegen de klok om een tegengif te vinden. Onze Jungle Bunch-helden starten hun grootste zoektocht ooit en reizen samen met hun bondgenoten de hele wereld over, van het noorden tot Europa, Azië en het Midden-Oosten. Ze staan tegenover een tegenstander die slimmer en duivelser is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Voor Maurice en zijn vrienden van de Jungle Bunch is de inzet nog nooit zo hoog geweest!

De film is geregisseerd door David Alaux op basis van een scenario door David Alaux, Eric Tosti, Jean-Francois Tosti.

The Jungle Bunch – World Tour draait vanaf 24 augustus in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter