The Lying Life of Adults verschijnt 4 januari op Netflix

Vanaf januari kun je bij Netflix kijken naar het Italiaanse coming-of-age-drama The Lying Life of Adults (originele titel La Vita Bugiarda Degli Adulti). De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Elena Ferrante. Bekijk de trailer hieronder.

The Lying Life of Adults op Netflix

“Als je klein bent, lijkt alles groot. Als je groot bent, lijkt alles niets”. Een citaat dat het verhaal van Giovanna samenvat: haar overgang van de adolescentie, waarin elk probleem onoplosbaar lijkt, naar volwassenheid, waarbij ze de leugens van haar familie blootlegt en tegelijkertijd een ongekend Napels ontdekt.

Het boek van Elena Ferrante beschrijft Giovanna’s overgang naar adolescentie in de jaren negentig in een Napels dat eigenlijk op twee verwante steden lijkt die elkaar vrezen en verafschuwen: het bovenlaag Napels van de hoge wijken, waar een masker van verfijning wordt gedragen, en het Napels van de meer vulgaire en opwindende lage wijken waar haar intrigerende tante Vittoria woont.

De regie van de serie is in handen van Edoardo De Angelis. Hoofdrollen zijn voor Giordana Marengo, Alessandro Preziosi, Pina Turco en Valeria Golino.

La Vita Bugiarda Degli Adulti, gebaseerd op de nieuwste roman van Elena Ferrante, is vanaf 4 januari te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter