Trailer voor romcom Maybe I Do met Richard Gere & Diane Keaton

Vertical Entertainment heeft de officiële trailer onthuld voor Maybe I Do, de aanstaande all-star romantische komedie, met Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon en William H. Macy. Hun personages raken verstrikt in een rommelige liefdesaffaire die het leven van hun kinderen zal bemoeilijken. De film is vanaf 30 maart 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop.

De video toont een stel dat probeert de volgende stap in hun relatie te vinden na een gênant moment op de bruiloft van hun vriend. Zonder dat ze het weten, hebben hun ouders eigenlijk een affaire met elkaar, wat hun mening over het idee om te trouwen nog ingewikkelder zal maken. Bekijk de trailer hieronder.

Maybe I Do

Michelle en Allen hebben het punt in hun relatie bereikt om trouwklokken te overwegen en besluiten dat het tijd is om hun ouders aan elkaar voor te stellen. Maar tot ieders verbazing kennen de ouders elkaar veel te goed – intiem goed!

Maybe I Do markeert het regiedebuut van de voor een Oscar genomineerde producer Marc Jacobs (Quiz Show), die ook het scenario schreef.

De hoofdrollen worden gespeeld door Richard Gere, Diane Keaton, Susan SarandonWilliam H. Macy, Emma Roberts en Luke Bracey.

De film is geproduceerd door Jacobs, Vincent Newman en Scott Mednick. Uitvoerende producenten zijn Keaton, Stephanie Heaton-Harris, Jennifer Semler, Jonathan Montepare, Skyler Mednick en Jason Pinardo.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...