The Mandalorian seizoen 3 vanaf 1 maart 2023 op Disney Plus Nederland

The Mandalorian seizoen 3 zal vanaf 1 maart 2023 te zien zijn op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder de officiële trailer voor The Mandalorian seizoen 3.

The Mandalorian seizoen 3

The Mandalorian seizoen 3

The Mandalorian seizoen 3

De serie speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen in Return of the Jedi af. In de reeks draait het om een eenzame premiejager die als taak krijgt om ‘The Child’ terug te halen. Als hij hem gevonden heeft, besluit hij op de vlucht te slaan om het kind te beschermen. Ondertussen gaan ze op zoek naar antwoorden over zijn oorsprong. In het tweede seizoen wordt daar steeds meer van duidelijk en weet Moff Gideon zich er ook steeds meer mee te bemoeien.

De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-stelsel gaan door in het derde seizoen. Ooit een eenzame premiejager, is Din Djarin herenigd met Grogu. Ondertussen worstelt de Nieuwe Republiek om de melkweg weg te leiden van zijn duistere geschiedenis. De Mandalorian zal oude bondgenoten tegenkomen en nieuwe vijanden maken terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

Het is nog niet zo lang geleden dat we Din Djarin voor het laatst zagen. Hoewel seizoen 2 eind 2020 werd afgesloten, was het personage te zien in het eerste seizoen van The Boook of Boba Fett. In die reeks werkte Mando samen met Boba Fett om Tatooine te verdedigen, en later een weerzien met Grogu.

De Star Wars-serie wordt geleid door Pedro Pascal als een eenzame Mandaloriaanse revolverheld in de buitenste regionen van de melkweg. The Mandalorian seizoen 3 zal ook de terugkeer bevatten van Carl Weathers als Greef Karga, Giancarlo Esposito als Moff Gideon, Katee Sackhoff als Bo-Katan, Amy Sedaris als Peli Motto. Back to the Future-ster Christopher Lloyd is ook toegevoegd aan de cast van het komende nieuwe seizoen.

The Mandalorian is afkomstig van uitvoerende producenten Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, Karen Gilchrist en Carrie Beck. Favreau is ook showrunner en een van de regisseurs.

The Mandalorian seizoen 3 is vanaf 1 maart 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...