Taron Egerton vecht tegen de KGB in trailer voor de Tetris film

Het spel dat je niet kon neerleggen, het verhaal dat je niet kon verzinnen. Bekijk hieronder de trailer voor de film Tetris. De film is vanaf 31 maart 2023 te streamen op Apple TV+. Taron Egerton schittert in een nieuwe Apple Original Film, geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van hoe een man zijn leven riskeerde om de KGB te slim af te zijn en Tetris tot een wereldwijde sensatie te maken.

Tetris film trailer

Tetris film trailer

Tetris vertelt het ongelooflijke verhaal van hoe een van ’s werelds meest populaire videogames zijn weg vond naar spelers over de hele wereld. Henk Rogers (Taron Egerton) ontdekt Tetris in 1988 en riskeert vervolgens alles door naar de Sovjet-Unie te reizen, waar hij de krachten bundelt met uitvinder Alexey Pajitnov (Nikita Efremov) om het spel bij de massa te brengen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, is Tetris een thriller uit de Koude Oorlog, met dubbele schurken, onwaarschijnlijke helden en een bloedstollende race naar de finish.

De hoofdrollen worden gespeeld door Taron Egerton, Toby Jones, Nikita Yefremov, Roger Allam, Anthony Boyle, Togo Igawa, Ken Yamamura, Ben Miles, Matthew Marsh, Rick Yune.

De film is geregisseerd door Jon S. Baird op basis van een scenario door Noah Pink. De uitvoerend producent van de film is Iain MacKenzie. Producenten zijn onder meer Matthew Vaughn, Gillian Berrie, Claudia Vaughn, Len Blavatnik en Gregor Cameron.

Afbeelding via HBO

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...