The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5 vanaf 14 april op Prime Video

Vandaag heeft Prime Video de officiële trailer, poster en premièredatum onthuld voor The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5. Het vijfde en laatste seizoen van de serie begint op 14 april 2023 met een première van drie afleveringen en wekelijks een nieuwe aflevering.

The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5

The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5

Na het verbranden van alle schepen en het wegvallen van de tournee, hield Midge Maisel het vierde seizoen vol en bouwde ze haar carrière en reputatie opnieuw op. De laatste momenten van het seizoen bereikten een hoogtepunt toen Midge Carnegie Hall verliet en klaar was om iedere storm te doorstaan. Na een openbaring voor het besneeuwde billboard van The Gordon Ford Show is Midge klaar om ” verder te gaan ” en te vechten voor haar sterrendom – gewapend met haar snelle humor en scherpe tong, en niets meer te verliezen.

In het vijfde en laatste seizoen is Midge dichter dan ooit bij het succes waar ze van droomde, om te ontdekken dat dichter dan ooit nog zo ver weg is.

Schepper Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino kennen de “laatste beelden” en het “laatste moment” van de serie al sinds de finale van seizoen vier vorig jaar.

The Marvelous Mrs. Maisel heeft 20 Primetime Emmy Awards gewonnen, waaronder Outstanding Comedy Series; zes Critics Choice Awards; vier Screen Actors Guild Awards; drie Golden Globe Awards; en meer. De serie is uitgegroeid tot een van de meest geprezen en geliefde shows op televisie en heeft het speelveld van de streamingindustrie veranderd.

The Marvelous Mrs. Maisel, van de bekende bedenker Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino, is geschreven en geregisseerd door Sherman-Palladino en Palladino.

De hoofdrollen worden gespeeld door Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Alex Borstein, Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, Reid Scott, Alfie Fuller, en Jason Ralph.

The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5 is vanaf 4 april 2023 te zien op Prime Video.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...