Dít zijn de deelnemers van het RTL-programma Race Across The World

De deelnemers van het nieuwe RTL 4-programma Race Across The World blijken bekende Nederlanders te zijn. Dat heeft RTL bekendgemaakt. 

14.000 km reizen dwars door Latijns-Amerika zonder gebruik te maken van het vliegtuig, een bankpas of een mobiele telefoon en met een beperkt budget. Een avontuurlijke uitdaging die vijf BN’ers, samen met een familielid of goede vriend, vanaf woensdag 15 maart aangaan bij RTL 4 in het onvergetelijk avontuur Race Across The World. Onder leiding van presentator Martijn Krabbé volgen we de koppels in de deze onvoorspelbare reis door 17 landen vol ontdekkingen, bijzondere ontmoetingen, ontberingen, culturen en prachtige bestemmingen.

De avontuurlijke reis in dit nieuwe programma wordt gemaakt door TV-kok Hugo Kennis samen met vriendin en presentatrice Eva Cleven, ex-atlete Olga Commandeur met haar man Frank, muzikant Dominic Seldis en zijn dochter Katy, comedian Howard Komproe met beste vriend Dré en zanger Bastiaan Ragas met zijn zoon Sem. De onderlinge band en de creativiteit van de koppels wordt tijdens hun tocht flink op de proef gesteld. Onderweg zullen de teams vindingrijk moeten zijn en geld moeten verdienen in de voor hun onbekende culturen en met de nodige taalbarrières, om zo snel mogelijk te kunnen reizen.

Race Across The World deelnemers

Voor de tweetallen begint de reis over land in de grootste stad van het noordelijke halfrond Mexico-City. Samen met Martijn Krabbé volgen we hun tocht langs de adembenemende natuur en bruisende steden naar de zuidelijkste stad ter wereld, Ushuaia in Argentinië. Welk team beschikt over genoeg flexibiliteit, creativiteit en uithoudingsvermogen? Wie lukt het om zich het best aan te passen in de lokale cultuur, en komt als eerste aan op de eindbestemming?

Race Across the World is een Brits televisiewedstrijdprogramma, waarin teams van twee door een deel van de wereld racen om zo snel mogelijk hun bestemming te bereiken met een ander vervoermiddel dan een vliegtuig. Het programma werd voor het eerst uitgezonden op BBC Two.

Race Across The World Nederland is vanaf woensdag 15 maart wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...