The Menu vanaf 11 januari op Disney Plus Nederland

De satirische horrorfilm The Menu wist in het najaar van 2022 hoge ogen te gooien. Vanaf volgende week woensdag 11 januari, voegt Disney Plus Nederland de film The Menu al toe aan haar aanbod. Bekijk hieronder een trailer.

Een stel (Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult) vertrekt naar een eiland om aldaar te eten in een zeer exclusief restaurant, waar de chef (Ralph Fiennes) een fenomenaal menu heeft samengesteld, dat wat schokkende verrassingen bevat.

The Menu op Disney Plus Nederland

Margot en Tyler reizen af naar een afgelegen eiland om in het exclusieve restaurant Hawthorn te dineren. Voor Margot is het allemaal een ver-van-mijn-bed-show, maar Tyler voelt zich als een vis in het water tussen de speciaal geselecteerde gasten en bij de wereldberoemde chef-kok Julian Slowik. Langzaam begint tot Margot echter het besef door te dringen dat het menu een aantal schokkende verrassingen bevat.

The Menu is geregisseerd door Mark Mylod (Game of Thrones, Succession) op basis van een scenario geschreven door Seth Reiss en Will Tracy. De hoofdrollen worden gespeeld door Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, Hong Chau, John Leguizamo, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Aimee Carrero, Arturo Castro, Rob Yang.

The Menu is geproduceerd door Adam McKay en Betsy Koch via hun Hyperobject Industries-banner. DanTram Nguyen, Katie Goodson-Thomas en Zahra Phillips houden toezicht op het project voor Searchlight Pictures.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...