Welcome To Chippendales vanaf 11 januari op Disney Plus Nederland

Welcome To Chippendales is vanaf 11 januari te zien op Disney Plus Nederland. Het gaat om een miniserie gebaseerd op het waargebeurde verhaald van Somen ‘Steve’ Banerjee, de oprichter van de Chippendales.

Welcome To Chippendales op Disney Plus

Welcome to Chippendales is een uitgebreide saga over het waargebeurde schandalige verhaal van Somen “Steve” Banerjee. Steve is een Indiase immigrant die de onwaarschijnlijke oprichter werd van ’s werelds grootste imperium voor het strippen van mannen – en daarbij niets in de weg liet staan. De serie beschrijft het waanzinnige, duistere, komische, door misdaad geteisterde verhaal achter de unieke mannelijke revue die een cultureel fenomeen werd.

Welcome to Chippendales is een dramaserie gemaakt door Robert Siegel, geïnspireerd op het boek Deadly Dance: The Chippendales Murders van K. Scot Macdonald en Patrick MontesDeOca.

De hoofdrol wordt gespeeld door Kumail Nanjiani als Somen ‘Steve’ Banerjee, de oprichter van Chippendales. Andere rollen zijn er voor Murray Bartlett, Annaleigh Ashford, Dan Stevens, Juliette Lewis, Quentin Plair, Andrew Rannells, Robin de Jesús, Spencer Boldman.

De serie ging in première op 22 november 2022. Welcome To Chippendales is vanaf 11 januari 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...