The Miracle Club vanaf 12 oktober in de Nederlandse bioscoop

The Miracle Club draait vanaf 12 oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen. In de hoofdrollen zien we Maggie Smith, Kathy Bates en Laura Linney.

Dublin, 1968: Het is de droom van elke huisvrouw om de wijde wereld in de trekken, weg van de dagelijkse sleur. Met het winnen van een pelgrimstocht naar de heilige stad Lourdes komt dit voor de gelukkigen Lily, Eileen, en Dolly ineens binnen handbereik. Ze krijgen de kans om zich uit te leven, het leven te vieren en te genieten van hun onafhankelijkheid. Al snel wordt duidelijk dat er meer bij komt kijken en worden de vrouwen geconfronteerd met persoonlijke obstakels. Langzaam maar zeker beginnen ze hun allergrootste geschenk op waarde te schatten: de kracht van hun vriendschap.

The Miracle Club

The Miracle Club

The Miracle Club vertelt het verhaal van een groep vrouwen uit de arbeidersklasse in Dublin. Ze hebben maar één wens en dat is om de vrijheid te proeven en te ontsnappen aan het huiselijke leven en de dagelijkse sleur. Wanneer de kerk een wedstrijd uitschrijft om een pelgrimstocht naar de heilige stad Lourdes te winnen, komt dit ineens binnen handbereik. Met de welwillende tussenkomst van hun plaatselijke priester winnen de goede vriendinnen Lily, Eileen en Dolly de wedstrijd en de kans om op avontuur te gaan, het leven te vieren en te genieten van hun onafhankelijkheid. Al snel wordt duidelijk dat er meer bij komt kijken en worden de vrouwen geconfronteerd met persoonlijke obstakels. Langzaam maar zeker beginnen ze hun allergrootste geschenk op waarde te schatten: de kracht van hun vriendschap.

Maggie Smith, o.a. bekend van Downton Abbey (waarvoor ze een Emmy en Golden Globe voor Beste bijrol ontving), de Harry Potter reeks, A Room With A View en Carlifornia Suite (waarvoor ze de Oscar voor Beste bijrol won) speelt de rol van Lilly. Laura Linney, o.a. bekend van The Big C en Ozark, vervult de rol van Chrissie. Kathy Bates speelt Eileen en is o.a. bekend van The Big Bang Theory en Titanic.

The Miracle Club is afkomstig van de Ierse regisseur Thaddeus O’Sullivan (Silent Witness en Into The Storm).

The Miracle Club draait vanaf 12 oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...