Heart of Stone vanaf 11 augustus op Netflix | Bekijk de laatste trailer

Voorafgaand aan de première op vrijdag 11 augustus heeft Netflix de laatste trailer uitgebracht voor de aanstaande spionagethriller Heart of Stone. In de hoofdrol zien we Gal Gadot als agent Rachel Stone. De video biedt nieuwe beelden boordevol actie, waarin Gadot te zien is in een aantal spannende stuntscènes.

Bekijk hieronder de laatste trailer van Heart of Stone.

 

Heart of Stone trailer

De hoofdrollen worden gespeeld door Gal Gadot, Jamie Dornan, Alia Bhatt, Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer, Jing Lusi, Paul Ready, Jon Kortajarena, Archie Madekwe.

Het originele verhaal is geschreven door Greg Rucka en Allison Schroeder, met Tom Harper als regisseur.

Heart of Stone is afkomstig van David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger van Skydance, waarbij Granger en Goldberg namens de studio toezicht houden op het project. Naast Gadot bevat de lijst met producers Jaron Varsano, Bonnie Curtis en Julie Lynn via hun Pilot Wave-banner, met Harper, Rucka en Patty Whitcher als uitvoerende producenten.

Heart of Stone is vanaf 11 augustus 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...