The Price of Glee docuserie vanaf 20 januari op discovery+

De documentaire serie The Price of Glee is vanaf 20 januari 2023 te zien op discovery+. Bekijk hieronder een trailer.

Investigation Discovery’s nieuwste docuserie geeft een kijkje achter de schermen van de duisternis die heerste op de set van Ryan Murphy’s cult-klassieke tienermusicalserie Glee. De show liep zes seizoenen op FOX en volgde de outcasts die deel uitmaakten van het showkoor van een middelbare school in Ohio, maar het echte leven van de acteurs achter de personages veranderde op onvoorstelbare manieren.

Drie van de belangrijkste castleden van GleeCory Monteith, Naya Rivera en Mark Salling – stierven nadat ze succes hadden geboekt met de muzikale komedie, terwijl Lea Michele ervan werd beschuldigd andere castleden op de set te pesten. Blake Jenner en Melissa Benoist, nieuwkomers in seizoen 4, kregen ook te maken met problemen met betrekking tot huiselijk geweld in hun echte huwelijk.

De ID-docuserie duikt in de tragedies waarmee de cast in de loop der jaren te maken heeft gehad door middel van interviews met journalisten, crewleden, publicisten en familieleden van de cast. Met name castleden zoals Kevin McHale, Jenna Ushkowitz en Chord Overstreet waren niet betrokken bij de documentaire en hebben zich ertegen uitgesproken.

The Price of Glee op discovery+

Duik in de wereld van deze populaire serie om de harde werkelijkheid te onderzoeken die roem met zich meebrengt. De onthullende serie ontrafelt de levens van de acteurs op en naast de set met nooit eerder vertoonde interviews.

Glee is een komische en muzikale televisieserie uit 2009 van Fox. De serie is bedacht door Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan. Het verhaal draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, op hun school een koor beginnen, de McKinley High’s Glee Club. De fictieve school bevindt zich in Lima (Ohio). Centraal staan de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medescholieren en enkele leerkrachten.

Tijdens het eerste seizoen ontving Glee over het algemeen positieve recensies van critici. Het seizoen werd genomineerd voor 19 Emmy Awards, vier Golden Globe Awards, zes Satellite Awards en 57 andere prijzen.

Hoofdrollen waren er voor Lea Michele, Cory Monteith, Matthew Morrison, Dianna Agron, Chris Colfer, Darren Criss, Jane Lynch, Kevin McHale, Amber Riley, Mark Salling, Jenna Ushkowitz, Jayma Mays, Jessalyn Gilsig, Heather Morris, Naya Rivera, Mike O’Malley, Harry Shum jr., Dot Marie Jones en Chord Overstreet.

De documentaire serie The Price of Glee is vanaf 20 januari 2023 te zien op discovery+.

Afbeelding via discovery+

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...