The Rig vanaf 6 januari op Prime Video

De serie The Rig zal vanaf 6 januari 2023 te zien zijn op Prime Video Nederland. De reeks toont de bemanning van het booreiland Kinloch Bravo, gestationeerd voor de Schotse kust in de gevaarlijke wateren van de Noordzee. Bekijk de trailer hieronder.

The Rig Prime Video

The Rig op Prime Video

The Rig toont de bemanning van het booreiland Kinloch Bravo, gestationeerd voor de Schotse kust in de gevaarlijke wateren van de Noordzee. Wanneer ze opgehaald moeten worden en terugkeren naar het vasteland komt er een mysterieuze en allesomvattende mist opzetten. Het booreiland wordt getroffen door zware bevingen, en ze raken afgesneden van alle communicatie met de buitenwereld. Terwijl de bemanning probeert te ontdekken wat deze onbekende kracht drijft, dwingt een zwaar ongeval hen vragen te stellen over wie ze werkelijk kunnen vertrouwen. Banden worden verbroken, loyaliteiten gevormd en breuklijnen tussen generaties blootgelegd. De bemanning van de Bravo wordt gedreven tot de grenzen van zowel hun loyaliteit als hun uithoudingsvermogen, in een confrontatie met krachten die hun verbeelding te boven gaan. De serie is exclusief in Schotland gefilmd in de FirstStage Studios in Edinburgh.

Met in de hoofdrollen Iain Glen, Emily Hampshire, Martin Compston, Rochenda Sandall, Owen Teale, Richard Pepple, Mark Bonnar, Calvin Demba, Emun Elliott, Abraham Popoola, Stuart McQuarrie en Molly Vevers.

De serie is geregisseerd door John Strickland en geschreven door David Macpherson.

The Rig is vanaf 6 januari 2023 te zien op Prime Video Nederland.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...