Don’t Worry Darling vanaf 25 januari op DVD, Blu-ray en 4KUHD

De film Don’t Worry Darling is vanaf 25 januari thuis te bekijken op DVD, Blu-ray en 4K UHD. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Don’t Worry Darling

Alice en Jack hebben het geluk te leven in de idealistische gemeenschap van Victory, de experimentele bedrijfsstad waar de mannen die werken voor het topgeheime Victory Project en hun gezinnen wonen. Het maatschappelijke optimisme uit de jaren vijftig dat wordt aangehangen door hun CEO, Frank, die zowel een bedrijfsvisionair als een motiverende levenscoach is, begeleidt elk aspect van het dagelijkse leven in de hechte woestijnutopie. Terwijl de echtgenoten elke dag in het hoofdkwartier van het Victory Project werken aan de “ontwikkeling van progressieve materialen”, brengen hun vrouwen – waaronder Frank’s elegante partner Shelley – hun tijd door met het genieten van de schoonheid, luxe en losbandigheid van hun gemeenschap.

Het leven is perfect, het bedrijf voorziet in de behoeften van elke bewoner. Het enige wat ze ervoor terugvragen is discretie en onvoorwaardelijke toewijding aan de Victory zaak. Maar wanneer er scheuren in haar idyllische leven ontstaan en er iets veel gevaarlijkers op de loer ligt onder de aantrekkelijke façade, vraagt Alice zich af wat ze precies doen in Victory, en waarom. Hoeveel is Alice bereid te verliezen om te onthullen wat er werkelijk aan de hand is in dit paradijs?

Don’t Worry Darling is geregisseerd door Olivia Wilde op basis van een scenario geschreven door Katie Silberman, die beiden samenwerkten aan Wilde’s veelgeprezen regiedebuut Booksmart. Gebaseerd op het spec-script van Carey en Shane Van Dyke.

De film heeft hoofdrollen voor Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine en Olivia Wilde in een belangrijke ondersteunende rol. Ze worden vergezeld door Kiki Layne, Gemma Chan, Nick Kroll, Douglas Smith en Sydney Chandler.

De film is geproduceerd door Wilde en Silberman samen met Roy Lee en Miri Yoon van Vertigo Entertainment. Uitvoerende producenten zijn Celia Khong, Richard Brener, Alex G. Scott, Catherine Hardwicke, Shane Van Dyke en Carey Van Dyke.

Afbeelding via Warner Bros. Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...