The Thing About Pam vanaf 3 april op FOX

Blumhouse TV’s true-crime serie The Thing About Pam, met Renée Zellweger in de hoofdrol, is vanaf 3 april te zien op FOX. In de serie staat de veroordeelde moordenaar Pam Hupp en haar duivelse plannen rond de moord op Betsy Faria centraal. De serie ging voor jaar in première op de Amerikaanse zender NBC.

The Thing About Pam

Gebaseerd op de Dateline-aflevering en 2019 podcast, gaat The Thing About Pam in op de moord op Betsy Faria in 2011, een zaak waarin haar man oorspronkelijk werd veroordeeld voor de misdaad, ondanks zijn pleidooi van onschuld. Zijn straf werd later echter ongedaan gemaakt met de opkomst van een andere verdachte in de vorm van Pam Hupp (Zellweger), die in 2019 werd veroordeeld en waarvan werd aangenomen dat zij de dood had georkestreerd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Renée Zellweger, Josh Duhamel, Judy Greer, Katy Mixon, Gideon Adlon, Sean Bridgers, Glenn Fleshler, Suanne Spoke en Mac Brandt.

De serie bestaat uit zes afleveringen en is geschreven en geproduceerd door Jessika Borsiczky (UnReal, House of Lies), die ook als showrunner dient. Uitvoerende producenten zijn Zellweger, Carmella Casinelli, Liz Cole, Jason Blum, Noah Oppenheim, Chris McCumber en Jeremy Gold.

Het kreeg gemengde recensies van critici. Hoewel sommigen Zellweger’s optreden als Hupp prezen, hadden anderen kritiek op de komische toon die werd gebruikt om het verhaal van een echte moord over te brengen.

The Thing About Pam wordt vanaf maandag 3 april elke week om 20:35 uur uitgezonden op FOX.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...