Trailer voor The Last Thing He Told Me met Jennifer Garner

Apple TV+ heeft de officiële trailer uitgebracht voor The Last Thing He Told Me, de aanstaande serie bewerking van Laura Dave’s gelijknamige roman. De serie is vanaf 14 april beschikbaar om te streamen met de eerste twee afleveringen, gevolgd door nieuwe afleveringen elke vrijdag.

De video toont Jennifer Garner terwijl ze een vrouw speelt die ontdekt dat haar man niet is wie ze denkt dat hij is. Het belicht de nasleep na de mysterieuze verdwijning van haar man, die haar een briefje achterliet waarin stond dat ze haar stiefdochter moest beschermen.

The Last Thing He Told Me

De serie volgt Hannah, een vrouw die een relatie moet smeden met haar zestienjarige stiefdochter Bailey om de waarheid te achterhalen waarom haar man Owen op mysterieuze wijze is verdwenen.

De FBI blijkt bezig met een grootscheeps onderzoek op Owen’s werk. Het kantoorgebouw blijkt volledig afgesloten wanneer Hannah daar aankomt, op zoek naar haar man. Het enige dat Owen achterlaat is een verzoek aan Hannah om Bailey te beschermen, en een sporttas vol contant geld.

The Last Thing He Told Me is bedacht en geschreven door het echtpaar Dave en de Oscar-winnende scenarioschrijver Josh Singer. Naast Garner zijn er in het beperkte drama rollen voor Nikolaj Coster-Waldau, Angourie Rice, Aisha Tyler, Augusto Aguilera, Geoff Stults en John Harlan Kim.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Garner, Dave, Singer, Reese Witherspoon en Lauren Neustadter. De volledig vrouwelijke regie-line-up van de bewerking omvat Olivia Newman, Deniz Gamze Erguven, Daisy Von Scherler Mayer en Lila Neugebauer. Het komt van Hello Sunshine en 20th Television.

Afbeelding via Apple TV+

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...