The Witcher seizoen 3 vanaf 29 juni op Netflix | Bekijk de nieuwe trailer

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven van The Witcher seizoen 3. Dit is het derde en tevens laatste seizoen van acteur Henry Cavill als Geralt of Rivia.

Het seizoen bestaat uit twee delen. Volume 1 bevat 5 afleveringen en wordt uitgebracht op 29 juni. Volume 2 bestaat uit afleveringen 6-8 en komt uit op 27 juli. Bekijk de trailer hieronder.

The Witcher seizoen 3 trailer

Terwijl monarchen, magiërs en beesten van het continent strijden om haar gevangen te nemen, duikt Geralt samen met Ciri van Cintra onder, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die het dreigen te vernietigen. Yennefer, belast met de magische training van Ciri, leidt hen naar het beschermde fort van Aretuza, waar ze meer hoopt te ontdekken over de onbenutte krachten van het meisje; in plaats daarvan ontdekken ze dat ze zijn beland op een slagveld van politieke corruptie, duistere magie en verraad. Ze moeten terugvechten, alles op het spel zetten – anders riskeren ze elkaar voor altijd te verliezen.

Het komende derde seizoen van The Witcher zal het laatste van Henry Cavill zijn, aangezien de acteur op het punt staat de serie te verlaten en Liam Hemsworth hem zal vervangen in de rol van Geralt of Rivia. Cavill liet eerder weten in een verklaring via social media:

 “My journey as Geralt of Rivia has been filled with both monsters and adventures, and alas, I will be laying down my medallion and my swords for Season 4.”

De hoofdrollen worden gespeeld door Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Eamon Farren, Mimi M Khayisa, Anna Shaffer, Mahesh Jadu, Royce Pierreson, Kim Bodnia, Tom Canton, Mecia Simson, Wilson Mbomio, Basil Eidenbenz, Paul Bullion, Yasen Atour, Terence Maynard, Lars Mikkelsen, Shaun Dooley, Graham McTavish, Chris Fulton, Aisha Fabienne Ross, Simon Callow, Liz Carr, Adjoa Andoh.

Gebaseerd op de verhalen en romans van Andrzej Sapkowski, is The Witcher gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Lauren Schmidt Hissrich, die ook fungeert als showrunner. Sean Daniel en Jason Brown van Sean Daniel Company zijn executive producers, samen met Tomek Baginski en Jarek Sawko van Platige Image.

The Witcher seizoen 3 Volume 1 is vanaf 29 juni wereldwijd te zien op Netflix, Volume 2 vanaf 27 juli 2023.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...