Mocro Maffia stopt… Seizoen 6 is in 2024 te zien

Mocro Maffia komt tot een eind…Mocro Maffia seizoen 6 is in 2024 te zien. Bekijk hieronder een trailer.

In 2018 verscheen het allereerste seizoen van Mocro Maffia bij Videoland en barstte de keiharde strijd om de cocaïnehandel in Amsterdam los tussen de voormalig beste vrienden Romano, Potlood en Paus. Al vijf seizoenen lang houdt deze nietsontziende oorlog stand en zijn er onnodig veel doden gevallen. In 2024 komt er voor eens en altijd een einde aan de langdurige strijd in een meedogenloos finale seizoen. Het allesbepalende zesde seizoen is in 2024 te streamen bij Videoland.

Mocro Maffia seizoen 6

Mocro Maffia is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Na de dood van Romano is Paus vastberaden om te verdwijnen naar het buitenland en de organisatie in Nederland in handen van zijn zus Samira te laten. De rip van Tatta op zijn 2000 kilo coke zet dit plan op losse schroeven. En met Taxi als mogelijke kroongetuige sluit het net om Paus zich van twee kanten. Wendt Paus zich tot Potlood om hem te helpen zijn organisatie te redden? Of kunnen zij het verleden niet laten rusten?

De hoofdrollen in deze misdaadreeks zijn voor Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Robert de Hoog, Walid Benmbarek, Martha Villada Marquez, Zineb Fallouk, Mandela Wee Wee.

De serie is bedacht en ontwikkeld door het Moordvrouw-duo Achmed Akkabi en Thijs Römer exclusief voor Videoland, waar de serie op 11 oktober 2018 in première ging. Het verhaal is geïnspireerd op het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

Afbeelding via Videoland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...