Titanic weer te bekijken op Disney Plus Nederland

Is de film Titanic weer te bekijken op Disney Plus Nederland?

In 2023 keerde de klassieker Titanic terug in de bioscoop in 3D 4K ter gelegenheid van haar 25-jarige jubileum. Om deze versie zo veel mogelijk kans op het witte doek te geven, heeft Disney Plus de film tijdelijk uit het aanbod verwijderd. Een officieel bericht hierover is niet verschenen, maar we verwachten dat dit gebeurde om het aantal bioscoopkaartjes te stimuleren.

Veel fans vroegen zich af wanneer de film zou terugkeren op de streamer. Voor hen hebben we goed nieuws, want de film Titanic is inmiddels weer te kijken op Disney Plus Nederland. Je kunt de film ook bij Pathé Thuis streamen. Hier kun je de film kopen en huren.

Titanic op Disney Plus Nederland

Het is onmogelijk om de Titanic te laten zinken, beloven de bouwers. Twee van de reizigers op het schip zijn Rose en Jack. Ze zijn geliefden, maar hun liefde is onmogelijk. Want de rijke Rose reist eersteklas met haar onsympathieke verloofde Cal en Jack is een armoedzaaier in de derde klas. Een kleiharde strijd tussen Jack en Cal brandt los, en wanneer het schip zinkt wordt het een strijd op leven en dood.

Titanic won een recordaantal van 11 Academy Awards®, waaronder die voor beste film, beste regisseur, beste cinematografie, beste filmmontage, beste art direction-setregie, beste kostuumontwerp, beste originele dramatische score, beste originele nummer, beste geluid, beste geluidseffectenmontage en beste visuele effecten. Bij de eerste release in 1997 werd de film de # 1 wereldwijde box office-kampioen aller tijden en is momenteel de op twee na best scorende film ter wereld.

De hoofdrollen worden gespeeld door Leonardo DiCaprioKate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber en Bill Paxton. De film is geschreven en geregisseerd door James Cameron, en geproduceerd door Cameron en Jon Landau, met Rae Sanchini als uitvoerend producent.

Titanic online kijken

Titanic is te streamen op Disney Plus Nederland. Daarnaast kun je de film kijken op Pathé Thuis en Ziggo On Demand.

Afbeelding via Paramount Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...