Trailer voor The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Vanaf 14 april 2023  is de film Seven Kings Must Die, het vervolg op de serie The Last Kingdom, bij Netflix te zien. Na vijf seizoenen wordt de serie die ooit begon bij de BBC nu afgerond met een film op Netflix. Bekijk hieronder de trailer voor The Last Kingdom: Seven Kings Must Die.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Te midden van een gebroken koninkrijk vindt Uhtred van Bebbanburg nieuwe bondgenoten met wie hij de wapens opneemt tegen even nieuwe vijanden. Nu koning Edward is overleden, barst alweer een strijd los voor de troon. Ook erfgenamen claimen het felbegeerde zitje. Wanneer hij door een medestander om hulp wordt gevraagd, staat Uhtred voor een moeilijke keuze. Zet hij zijn dierbaren op de eerste plaats of wil hij voornamelijk zijn droom van een verenigd Engeland verwezenlijken?

De cast bestaat uit namen als Alexander Dreymon, Mark Rowley, Arnas Fedaravicius, Rod Hallett, Harry Gilby, Ross Anderson, Ingrid García Jonsson, James Northcote, Alexander Doetsch, Nicholas Wittman, Zak Sutcliffe,Tom Christian, Alexandra Tóth, Ewan Horrocks, Márk Halécius, Brezovszky Dániel György.

De film is geregisseerd door Edward Bazalgette, geschreven door Martha Hillier, en gebaseerd op The Saxon Stories van Bernard Cornwell. Het is een vervolg op de televisieserie The Last Kingdom. Oorspronkelijk was de serie eigendom van BBC, maar Netflix kocht de rechten over. Vorig jaar verscheen het vijfde en laatste seizoen.

Seven Kings Must Die verschijnt 14 april 2023 op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...