To Catch a Killer vanaf 15 juni in de Nederlandse bioscoop

To Catch a Killer draait vanaf 15 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop.

To Catch a Killer is een thriller van de Argentijnse schrijver-regisseur-producent Damián Szifron, die op het filmfestival van Cannes in 2014 doorbrak met zijn meeslepende en voor een Oscar-genomineerde Wild Tales. In zijn Hollywood-debuut opent een getroebleerd FBI-groentje samen met haar mentor de jacht op een ongrijpbare massamoordenaar. Bekijk hieronder de trailer voor To Catch a Killer.

To Catch a Killer in de bioscoop

De jonge FBI-agent Eleanor Falco (Shailene Woodley) is even getalenteerd als ambitieus, maar demonen uit haar verleden saboteren haar carrière. Wanneer een massamoordenaar ongenadig hard toeslaat in Baltimore, ziet ze haar kans om haar loopbaan te redden en tegelijk haar leven weer op de rit te krijgen. De mysterieuze moordenaar laat een spoor van lijken achter, maar niet van aanwijzingen. Terwijl haar mentor, Geoffrey Lammark (Ben Mendelsohn) zich hardop afvraagt of zijn protegé de druk van deze zware zaak wel aankan, realiseert de onervaren Eleanor dat ze haar eigen getroebleerde psyche zal moeten aanwenden als wapen in de strijd.

De Argentijnse filmmaker Damián Szifron werd op basis van zijn meesterlijke en door Pedro Almodóvar geproduceerde zwarte komedie Wild Tales in 2014 verwelkomd als de belofte van de Latijns-Amerikaanse cinema. De film werd genomineerd voor een Oscar en bekroond met een BAFTA, het Britse equivalent. De opvolger To Catch a Killer is gebaseerd op een origineel idee van Szifron dat hij samen met Jonathan Wakeham tot scenario smeedde. Szifron zei:

“Het moet dezelfde filmische ervaring opwekken die mij gemaakt heeft tot de filmmaker die ik ben, en ik kan niet wachten om die met een wereldwijd publiek te delen.” 

De hoofdrollen worden gespeeld door Shailene Woodley, Ben Mendelsohn, Jovan Adepo, Ralph Ineson.

To Catch a Killer draait vanaf 15 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: