Komt er een Lockwood & Co seizoen 2?

Komt er een Lockwood & Co seizoen 2? De nieuwste coming-of-age bovennatuurlijke serie verscheen op 27 januari 2023 op Netflix, maar komt er een vervolg?

Netflix heeft op dit moment nog geen tweede seizoen aangekondigd. Het goede nieuws is dat er meer dan genoeg materiaal in de boeken van Jonathan Stroud staat om door te gaan. Het eerste seizoen van Lockwood & Co. past de eerste twee romans aan, maar er zijn meer boeken gepubliceerd. Bovendien heeft maker en regisseur Joe Cornish interesse getoond om de serie te blijven adapteren. Hij vertelde EW.com dat het Lockwood-team graag doorgaat met seizoen 2:

“You know, the books get better and better, the world is explored in a very unexpected and exciting way, there’s some incredible set pieces and twists and new directions to come. We very, very much hope people watch and enjoy and that we can carry on telling the story that Jonathan Stroud has so brilliantly written.”

Netflix kondigt een verlenging meestal aan binnen een of twee maanden na de première van een nieuwe serie, en daarna kan het tussen de 12 en 18 maanden duren om de reeks van begin tot eind te produceren. Als Lockwood & Co het geluk heeft om vernieuwd te worden, dan verschijnt seizoen twee waarschijnlijk rond het voorjaar van 2024.

Netflix is ​​echter bezig geweest met wat we de laatste tijd kunnen omschrijven als een annuleringsgolf, dus de adaptatie zal een aantal forse kijkcijfers moeten opleveren als het een kans heeft om terug te komen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Lockwood & Co seizoen 2

In Londen, waar de meest begaafde tienergeestjagers zich ’s nachts wagen aan gevaarlijke gevechten met dodelijke geesten, te midden van de vele door volwassenen gerunde bedrijven, staat er één op zichzelf: onafhankelijk van enige commerciële verplichting of toezicht van volwassenen – een kleine startup, gerund door twee tienerjongens en een buitengewoon psychisch begaafd meisje, een afvallig trio dat voorbestemd is om een ​​mysterie te ontrafelen dat de loop van de geschiedenis zal veranderen: Lockwood & Co.

Lockwood & Co. is gebaseerd op de nieuwe serie van Jonathan Stroud en is geschreven en geregisseerd door filmmaker Joe Cornish.

In de serie zijn er rollen voor Ruby Stokes als Lucy Carlyle, Cameron Chapman als Anthony Lockwood, Ali Hadji-Heshmati als George Karim, Ivanno Jeremiah als Inspector Barnes, Jack Bandeira als Quill Kipps, Luke Treadaway als The Golden Blade, Morven Christie als Penelope Fittes, Ben Crompton als Julius Winkman, Hayley Konadu als Flo Bones, Rhianna Dorris als Kat Godwin en Paddy Holland als Bobby Vernon.

Lockwood & Co. is uitvoerend geproduceerd door Cornish, Nira Park en Rachael Prior. Het is een productie van Complete Fiction.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...