Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 3 vanaf 21 december op Prime Video

Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 3, met John Krasinski in de hoofdrol, gaat woensdag 21 december exclusief op Prime Video in première. Bekijk hieronder de trailer.

Jack Ryan seizoen 3

Jack Ryan seizoen 3

Jack Ryan is een internationale voortvluchtige, die tegen de klok racet om een wereldwijde catastrofe te voorkomen in de nieuwste trailer voor het komende derde seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan. In de serie speelt John Krasinski de titelrol en Wendell Pierce en Michael Kelly zijn opnieuw te zien als respectievelijk CIA-officier James Greer en voormalig CIA-officier Mike November. Bij de cast komen dit seizoen Nina Hoss als de Tsjechische president Alena Kovac en Betty Gabriel als CIA Rome Station Chief Elizabeth Wright.

In het derde seizoen van de actie-thriller serie werkt Jack Ryan als een CIA case officer in Rome, wanneer hij wordt getipt dat het Sokol Project – een geheim plan om het Sovjet Rijk te herstellen – opnieuw wordt opgestart meer dan 50 jaar nadat werd verondersteld dat het was stilgelegd. Jack begint aan een missie om de informatie te bevestigen, maar het loopt al snel mis en hij wordt ten onrechte betrokken bij een grotere samenzwering. Jack wordt beschuldigd van verraad en er is een opsporingsbericht uitgegeven voor zijn arrestatie. Hij wordt gedwongen zijn eigen regering te ontvluchten als hij enige hoop wil hebben om de schurkenstaten te ontmaskeren voordat het te laat is. Dwars door Europa, terwijl hij wordt opgejaagd door zowel voormalige bondgenoten als nieuwe vijanden, vecht Jack tegen de klok om de aaneenschakeling van destabiliserende conflicten, die leiden tot een wereldwijde catastrofe, te stoppen.

Tom Clancy’s Jack Ryan is een productie tussen Paramount Television en Skydance Television. Het is uitvoerend geproduceerd door Krasinski, Andrew Form, Allyson Seeger, Vaun Wilmott, Brad Fuller en Michael Bay naast Clancy, Skydance’s David Ellison en Dana Goldberg, Marcy Ross, Mace Neufeld en Carlton Cuse.

Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 3 is vanaf 21 december te zien op Prime Video.

Afbeelding via Prime Video 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...