Barbarian vanaf 21 december op Disney Plus Nederland

Some stay for a night. Some stay for a week. Some never leave. Barbarian is vanaf 21 december te streamen op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Een jonge vrouw boekt een huurwoning, omdat ze naar Detroit afreist voor een sollicitatiegesprek. Wanneer ze laat in de avond arriveert, ontdekt ze dat het huis dubbel is geboekt en een vreemde man er al verblijft.

Barbarian Disney plus

Barbarian op Disney Plus

De jonge Tess komt in een dorp aan waar haar een sollicitatiegesprek te wachten staat. Laat op de avond is ze op de Airbnb waar haar huurhuis per ongeluk dubbel geboekt werd. De vrouw zal haar verblijf moeten delen met een onbekende man. Al snel is de andere gast niet de enige waar ze bang voor moet zijn.

Barbarian is een horrorfilm geschreven en geregisseerd door Zach Cregger in zijn regiedebuut. Het wordt geproduceerd door Arnon Milchan, Roy Lee, Raphael Margules en JD Lifshitz.

De film heeft rollen voor Georgina Campbell, Bill Skarsgård en Justin Long.

Barbarian ging in première op San Diego Comic-Con op 22 juli 2022 en werd op 9 september 2022 in de bioscoop uitgebracht in de Verenigde Staten door 20th Century Studios. De film kreeg positieve kritieken, met lof voor het scenario en de regie van Cregger, evenals de cast. De film was een succes aan de box office en bracht wereldwijd $45 miljoen op tegen een budget van $4,5 miljoen.

Barbarian is vanaf 21 december 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...